Партньори Мастерлийз

Парк Хотел Оазис
Курорт: Несебър
Разположение: Парк хотел Оазис се намира на централна търговска улица на града и на един километър разстояние от Античния Несебър и е един от малкото хотели, разположени на първа линия. Парк хотел Оазис има прекрасен парк с площ от 11 000 квадратни метра. Тук растат над 100 вида дървета, цветя и редки растения. В единия му край, точно до детската площадка, се открива прекрасна гледка към морето и Стария град. В другия край е лятната тераса на основния ресторант, а отсреща е басейнът . За гостите на хотела има директен достъп до плажа.

Би Ем Лизинг Трейд
КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ
При изготвяне на проекти по европейски програми. При изготвяне на гъвкава схема на финансиране, съобразена с изискванията и възможностите на конкретния клиент. При покупка на специализирана техника. За организирането на SMS паркирането и GPS системите.

АероГейт
Най-големият частен платен паркигн в района на Летище София. Почасов престой, дневен престой. Според вашите нужди (Кратък Или Дълъг). Денонощно видеонаблюдение (Съхранение на записите поне 30 дни). Контрол на достъпа с магнитни карти. Трансфер до Терминал 1 или Терминал 2.

Партньори Мастерлийз

Станете чат от партньорската ни програма и започнете работа с нас още днес!